Twence

logo

Opdrachtgever : Stork Hengelo

Project : Het isoleren van hoge en lage druk stoom en condens leidingen lijn 1-2.

Nieuwbouw van de vuilverbranding lijnen 1 en 2 over een periode van 1,5 jaar. Kooy Isolatie heeft de opdracht mogen ontvangen voor het isoleren en afwerken van de hoge en lage druk stoom en condensleidingen.

Naast deze opdracht was er een opdracht om het warmwaterleidingen systeem te isoleren en af te werken met de daarvoor bestemde gegalvaniseerde plaat op kleur.

Deze werkzaamheden hebben we uitgevoerd met een personeelsbestand variŽrende van minimaal 10 tot maximaal 25 personen on site. Administratief werkten hier gemiddeld 2 personen aan. In die fase zijn er duizenden meters leiding systemen onder leiding van mij voorzien van steenwol isolatie in de juiste diktes. Al deze isolatie is afgewerkt met gegalvaniseerde staal plaat op kleur. Tevens hebben we verschillende appendages hier voorzien van isolatie matrassen.

Als projectleider heb ik hiervoor het gehele management, werkvoorbereiding en de planning mogen verzorgen.

.. Terug

Aviko

logo

Opdrachtgever : Aviko

Project : Afdeling ST 4 alle wanden vervangen voor brandvertragende sandwich panelen afgewerkt met roestvrijstaal

Daar de fabriek niet meer aan de huidige hygiŽne eisen voldeed is deze verbouwd . Kooy Isolatie heeft hier circa 4000 m2 steenwol sandwich panelen dik 80 mm voorzien van een roestvrij stalen laat gemonteerd. Door de openingen in het dak werden de panelen met behulp van een torenkraan naar binnen gehesen en gemonteerd. Montage vond plaats in de daarvoor bestemde profielen. Tevens werden de panelen na de montage afgewerkt met roestvrijstaal zetwerk.

Over een periode van circa 6 maanden hebben we hier gewerkt met gemiddeld 6 personen. De complexiteit van deze opdracht was dat alle machines tijdens de verbouwing zijn blijven staan en daardoor werd je beperkt in de werkbare ruimte.

Mijn taak was hier de werkvoorbereiding en de planning in goede banen te laten lopen.

.. Terug

Ben & Jerry

logo

Opdrachtgever : Aannemer Van de Berg Hellendoorn

Project : Het bouwen van koelcel en invriestunnel bij Ben en Jerry

Kooy isolatie had de heeft de opdracht van aannemer van de Berg ontvangen voor het bouwen van en koelcel en een invriestunnel inpandig in de fabriek. De koelcel is opgebouwd met 100 mm PU/PIR sandwich panelen met een foodsafe coating op de beplating.

De panelen zijn met behulp van hijsvoertuigen geplaatst en in de daarvoor bestemde profielen geplaatst. Nadat alle wand en dak panelen waren gemonteerd zij de deuren gemonteerd en is alles hygiŽnisch afgewerkt met behulp van zetwerk dat ook is voorzien van een foodsafe coating. Aansluitend is hier de invriestunnel gebouwd van PU/PIR panelen dik 200 mm gebouwd. Deze is op eenzelfde manier opgebouwd als hierboven omschreven.

Als vloerisolatie is hier 2 lagen van elk 150 mm dikke Styrofoam toegepast. In deze vloer is Azobe hout verwerkt als ondersteuning voor de carrousel . Met een glasvlies laag "als beschermer van de isolatie i.v.m. de nog uit te voeren laswerkzaamheden" is het geheel afgedekt. Met in achtneming dat hier de damp remmende maatregelen goed moeten worden uitgevoerd.

Totale project grote was circa 1750 m2 aan panelen. Omdat dit project na elkaar werd uitgevoerd konden we dit doen in een periode van 3 maanden met 4 personen.

.. Terug

Saxion

logo

Opdrachtgever : Engie

Project : Saxion Hogeschool Deventer

Henisol Isolatie heeft hier de opdracht mogen ontvangen om in het hele gebouw alle doorvoeringen in de brandwanden te controleren. Vervolgens dit rapporteren naar de opdrachtgever.

In goed overleg met de opdrachtgever zijn deze werkzaamheden uitgevoerd zodat de doorvoeringen weer aan de wettelijke eisen van 60 minuten brandwerend voldoen.

Na de uitvoering fase van enkele maanden zijn alle gemaakte doorvoeringen verwerkt in een digitaal logboek. Dit digitale logboek kan de opdrachtgever inzien. Het bijhouden van dit logboek werd door mij gedaan.

.. Terug

Overige referenties

Daarnaast zijn er nog verschillende kleinere opdrachten in alle aspecten onder mijn leiding gerealiseerd.

Zoals:

  • Skidbouw John Crane Indufil Duiven
  • Nieuwe papierlijn SCA Pakaging Eerbeek
  • Onderhoud Abbott Zwolle
  • Ombouw Aviko Cuijk aan de Maas
  • Nieuwbouw Enkco Holten
  • Herbouw Friesland Campina Gerkesklooster
  • Kaaspakhuis Friesland Campina Steenderen
  • Verbouwingen bij Stegeman Deventer en Wijhe

.. Terug